Seksuaalineuvonta ja -terapia

”Seksuaalisuuden äärellä ihminen on kaikkein paljaimmillaan ja samalla haavoittuvimmillaan. Seksuaalisuudessa kohtaamme itsemme ja toisemme syvimpien kysymysten äärellä. Juuri sen vuoksi sekä yksilön että parisuhteen keskeneräiset ja kohtaamattomat kysymykset ilmenevät erilaisina seksuaalisuuteen tai seksiin liittyvinä ongelmina.” (Kirjasta Seksuaaliterapia)

Seksuaalineuvonnassa käsitellään seksuaalisuuden haasteita ja ongelmia ratkaisukeskeisesti neuvonnan näkökulmasta. Yksikin käyntikerta voi olla tarpeeksi, mutta usein kertoja on noin 2-5.

Seksuaaliterapiaa voisi kuvailla tavoitteelliseksi tutkimusmatkaksi. Seksuaaliterapiassa hyödynnän ymmärrystäni eri psykoterapioista ja maailmankatsomuksista sekä päivitän koko ajan tietojani koulutusten ja uusimman tutkimustiedon avulla. Terapia kestää usein pidempään kuin neuvonta. Joskus terapiasuhde voi kestää vuosiakin.

Yleisiä teemoja seksuaalineuvonnassa ja -terapiassa: Halu löytää kumppani, sitoutumisvaikeus, sukupuoli- ja seksuaali-identiteetti, seksuaalihäiriöt (mm. kipu, seksuaalisen halun puute, kiihottumis-, orgasmi- ja erektiohäiriö, siemensyöksyn ongelmat), seksuaalisuutta vahingoittavat kriisit ja traumat (mm. seksuaalinen hyväksikäyttö ja väkivalta, uskottomuus, lapsettomuus, krooninen sairaus, vammautuminen) sekä seksiriippuvuus ja parafiliat.

Seksuaalineuvontaan ja -terapiaan voi tulla yksin tai kumppanin kanssa.

Seksuaalineuvonnassa ja -terapiassa ei ole fyysistä kontaktia. Sekä neuvonta- että terapiatyöhön kuuluu vaitiolovelvollisuus.

Hinnasto:

Yksilöneuvonta/-terapia vastaanotolla* 60min          60€

Yksilöneuvonta Skype-videopuheluna 45min          40€

Neuvonta/terapia pariskunnille vastaanotolla* 90min         90€

Neuvonta pariskunnille Skype-videopuheluna 60min          50€

Ryhmäneuvonta/-terapia          sopimuksen mukaan

HUOM! Teen tällä hetkellä seksuaaliterapiaharjoittelua, minkä vuoksi 5 ensimmäistä seksuaaliterapiakäyntiä ovat ilmaisia. 

*Vastaanotto sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Laskutus tapahtuu sähköpostilaskulla. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta peritään puolet vastaanottokäynnin hinnasta.

Yhteydenotot ”Ota yhteyttä” -linkin kautta. Voit myös lähettää minulle suoraan sähköpostia osoitteeseen tiina@alakarppa.com.